Sisselogimine on hetkel keelatud, sest uus kasutajaliides pole veel valmis. Võtame registreerunud kasutajatega ise ühendust.
Täname mõistva suhtumise eest!

Inimesel on kalduvus omada asju. Kui tal on midagi väikest, jääb tema meel väikseks, tema elu on lämbumas ja kogu tema teadvus on läbi imbunud tema majast, autost, abikaasast, lastest ja muust sellisest. Erak jätab oma kodu ja lahkub kaugele. Seal hakkab ta omama oma asanaid, palvehelmeid, raamatuid, kontseptsioone ja teadmisi.

Omamine on asjadelt ja inimestelt libisenud ideedele ja praktikatele. Kuid tark teab, et talle kuuluvad päike, kuu, tähed, õhk, kogu ilmaruum ja Jumalikkus oma täielikkuses. Kui sa omad midagi suurt, siis avardub ka su teadvus, ja kui sa omad midagi väikest, siis hakkavad ilmuma väikesed negatiivsed emotsioonid, nagu viha ja ahnus.

Ma imestan, miks inimesed ei tunne sidet päikesega? Elu olemasolu sõltub päikesest. Võib-olla on see teadlikkuse puudus, mis põhjustab inimeste keeldumist teadvustada ja omada ühendust makrokosmilise universumiga. Iidse India Rishid, põlisameeriklased ja aborigeenid kõikjal maailmas on kinnitanud oma ühtekuuluvust päikese, kuu ja ilmakaartega.

Kui sa omad midagi suuremeelset, muutub ka sinu teadvus suuremeelseks.

(Iganädalane Teadmiste Lehekülg Nr.321)